Backyard Jazz orkestar :

Stalan sam član sam ovog internacionalnog Jazz orkestra koji izvodi autorske skladbe članova orkestra i makedonskog aranžera Vladimira Nikolova. Orkestar je okupljen 2011 godine u Studenom, a 2012 godine u Listopadu odradio je evropsku turneju kroz Srbiju, Makedoniju, Bugarsku, Rumunjsku, Njemačku i Austriju. U sklopu turneje snimljen je “live” album koji će biti uskoro izdan.

 

HGM Jazz orkestar Zagreb :

Je internacionalan Jazz orkestar, kojeg podubire udruga Hrvatska glazbena mladež. Orkestar je osnovan prije 10 godina u Grožnjanu a dosada je snimio 3 cd-a ( HGM svira “Beatlese”, HGM playsouer songs i Božični album) i četvrti HGM svira pjesme “Ive Robića”) je u izradi. Orkestar je odsvirao više od 80 koncerata u ciklusu koncerata “Sunday nights” i predstavio zagrebačkoj publici brojne vrhunske Jazz soliste, aranžere, dirigente. Stalni dirigent HGM Jazz orkestra Zagreb je maestro Sigi Feigl.

 

Mali sastavi :

Također volim svirat u manjim grupamo poput kvarteta ili kvinteta za koje i pišem svoju muziku i aranžmane. U izradi je album posvećen trubačima koji su najviše utijecali na moj razvoj poput : D.Gillespiy, F.Hubbarda, K.Dorhama, M.Davisa i drugih, koji će bit snimljen u kvintetu u kombinaciji dvije trube, kontrabasa, klavira i bubnja.